Šta sve treba znati kad putujete do Pule?

Pula - Kombi prevoz do Pule

Koja je udaljenost Beograda i Pule?

Udaljenost glavnog grada Beograda do primorskog grada u Hravtaskoj Pule je 657 kilometara ili 6 sati vožnje kombi prevoz do Pule.

Koliko putujemo do Pule?

Vreme putovanja kolima ili kombi prevozom do Pule je 6-6,30 sati jer treba uzeti u obzir stanje na granici između Srbije i Hrvatske.

Gde se Pula nalazi?


Pula je najveći grad Istarske županije s metropolitanskim područjem koje broji 57,765 stanovnika (2011.), a uključuje Barban (2,802 stanovnika), Fažanu (3,050 stanovnika), Ližnjan (2,945 stanovnika), Marčanu (3,903 stanovnika), Medulin (6,004 stanovnika), Svetvinčenat (2,218 stanovnika) i Vodnjan (5,651 stanovnika). U samom gradu je prema popisu iz 2001. godine živjelo 58.594 stanovnika, što ga svrstava na deveto mjesto gradova po broju stanovnika u Hrvatskoj.

Gde odsesti u Puli ako smo na letovanju?

Pula kao jedan od vodećih turističkih mesta u Hrvatskoj i kao takva poseduje više odličnih hotela za boravak kao dosta privatnog smeštaja za boravak turista.

Kako doputovati u Pulu?

Proveren prevoz Beograd – Pula je kombi prevoz do Pule zato što znamo da je Conecto Travel firma koja ima luksuzna vozila i proverene vozače koji su prošli sve provere da mogu da voze putnike.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

.
Pozovite na Viber i WhatsApp da zakažete vožnju Viber WhatsApp
+ +
Share This