Sertifikat firma od poverenja za firmu Conecto Trave – Kombi prevoz putnika

 

Sertifikat “Firma od poverenja” posluje na tržištu Evrope od 2013. godine. Projekat je pokrenut od strane firme Centar za Istraživanje Mišljenja Klijenata DOO (CZIMK DOO).
Realizuje se uspešno zahvaljujući sveobuhvatnim preliminarnim analizama interneta i naprednih tehnologija, koje trajno menjaju postojeće modele poslovanja, stav i reakcije korisnika.

Sertifikat firma od poverenja- Conecto Travel Kombi prevoz putnika

Sertifikat “Firma od poverenja” poseduje firma Conecto Travel kombi prevoz putnika do Zagreba, Rijeke, Poreč, Istre, Opatije, Slovenije, Ljubljanje, Maribor, Celje itd.

Najnovija tehnika omogućuje klijentima pristup širokom spektru informacija, koje su u vezi sa svakim pojedinačnim proizvodom, uslugom, preduzećem ili institucijom.
Informisani korisnici traže aktuelne informacije o firmama, čije usluge koriste. Često žele da znaju da li mogu da imaju poverenja u određenu organizaciju.Korisnici mobilnih uređaja traže na internetu informacije o firmama, koje ih interesuju. Imajući to u vidu Istraživački centar iz Beograda je pokrenuo inicijativu kako bi olakšao komunikaciju između preduzetnika i njihovih klijenata. Nakon sprovođenja određenih istraživanja, stvorena je inovativna istraživačka metodologija, koja omogućava bazi zadatog algoritma
da odredi takozvani Koeficijent mnjenja.

“Centar za istraživanje mišljenja klijenata” DOO o svom trošku sprovodi istraživanje određenog preduzeća na teritoriji Republike Srbije, koristeći specijalizovani softver, koji je razvila poljska firma SVOK Ltd., uz pomoć gore navedenog algoritma. U ovom momentu ni jedna institucija ne sprovodi istraživanja koristeći
ovaj metod. Sertifikat “Firma od poverenja” postao je vrlo popularan i poštovan među preduzetnicima i njihovim klijentima u zemljama u kojima je projekat zaživeo.

To je jedan od najpopularnijih izdavanih sertifikata u nekoliko zemalja Evropske unije.

Čemu služi sertifikat “Firma od poverenja”?

Sertifikat Firma od poverenja je priznanje, koje ima za cilj da stvori dobru sliku o firmi ili privrednom subjektu na Internetu, što je u direktnoj vezi sa izgradnjom dobrog imidža.
Potencijalni korisnik, koji ulazi prvi put u određenu firmu ili preduzeće, radije će pokloniti poverenje firmi, koju je odlikovao nezavisni istraživački centar, nego li firmi,
koja ne poseduje jedno takvo priznanje. Zahvaljujući tome, privredni subjekti, koji mogu da se pohvale sertifikatom Firma od poverenja, smatraju se firmama, koje su korektne i koje
pružaju visok stepen usluga. Dodatnu ulogu u stvaranju dobrog imidža imaju i nalepnice, koje možete zalepiti na službeni automobil ili ulazna vrata vašeg poslovnog objekta.
Započeto od strane Centra za Istraživanje Mišljenja Klijenata, ovaj projekat ima za cilj da što više korisnika sazna da se data firma ističe u odnosu na konkurenciju.
CZIMK DOO izdvaja velika finansijska sredstva za promociju onih privrednih subjekata, koji poseduju sertifikat Firma od poverenja.
Osnova za izgradnju imidža svake firme sa sertifikatom je elektronska vizitka na veb strani www.firmaodpoverenja.com.

Deo teksta je uzet sa  sajta www.firmaodpoverenja.com.

 

Pozovite na Viber i WhatsApp da zakažete vožnju Viber WhatsApp
+ +
Share This