NOVA GODINA KOPAONIK 2020

Doček Nove godine 2020. na Kopaoniku - POVEREN PROVOD

Doček Nove godine 2020. na Kopaoniku – Provereno dobar provod!

O Kopaoniku
Kopaonik je najveći planinski venac u Srbiji koji se prostire od severozapada ka jugoistoku dužinom od oko 75km i ujednona jveći skijaški centar u Srbiji. Zbog svojih prirodnih vrednosti koje ima Kopaonik, proglašen je za nacionalni park još 1981. godine.

Doček Nove godine 2020. na Kopaoniku - Provereno dobar provod!
Njegov najviši vrh je Pančićev vrh sa 2017m nadmorske visine na kome se nalazi veliki spomenik čuvenog srpskog prirodnjaka po kome je i dobio ime.

Zahvaljujući razvijenom turističkom centru, sa modernim hotelima i pratećim objektima, Kopaonik predstavlja jedan od najpopularnijih turističkih destinacija u Srbiji.

NOVOGODIŠNJE PONUDE
Novogodišnje ponude u sezoni 2019/2020. na Kopaoniku. Rezervištie brzo i povoljno smeštaj u apartmanima, kombi prevoz putnika Beograd – Kopaonika, vilama, privatnom smeštaju ali i mesto za provod u kopaničkim kafićima i restoranima.

Dočekajte Novu Godinu na Kopaoniku.

Kojim prevoz stići na Kopaonik?

– privatno vozilo

kombi(minibus) prevoz putnika do Kopaonika – (organizovan po principu od vrata do vrata)

najam vozila

– taxi vozilo

Kopaonik predstavlja jednu od najpopularnijih planina u Srbiji koja ima veoma uređene staze za skijanje. Veliki broj turista iz Srbije, ali i iz inostranstva odlučuju se da svoje zimovanje provedu na Kopaoniku, ali i da na ovoj prelepoj planini dočekaju Novu godinu.

Doček Nove godine na Kopaoniku nudi mnoštvo mogućnosti. Ukoliko se vaš novogodišnji aranžman bazira na hotelskom smeštaju, svaki hotel pored svečane večere i muzike, organizuje i vatromet koji će prisutne uvesti u Novu godinu. Ova zimska idila je odlična prilika da se sa celom porodicom otisnete van grada i da uživate u zimskim sportovima i novogodišnjim čarolijama. U okviru svakog hotela imate bazen, wellness program koji obuhvata masažu i đakuzi, ali i animatore za decu.

Doček Nove godine 2020. na Kopaoniku
Kao što smo već spomenuli da je Kopaonik jedan od najpopularnijih turističkih destinacija u Srbiji i samim tim hoteli, noćni klubovi i kafane organizuju doček Nove godine na Kopaoniku.

Koja su to mesta gde možemo odsesti na Kopoaniku?

Mesta gde možemo odsesti na Kopaoniku :
1.Exit Kop Apartmani Konaci

2.Hotel Olga Dedijer 2*,

3.Hotel Putnik 4*,

4.Kraljevi Čardaci Spa 3*,

5.Hotel Srebrna Lisica 3*,

6.Hotel Club A 3*,

7.Hotel Grey 4*,

8.Apart Hotel & Spa Zoned 4*,

9.Apartmani MujEn LUX 4*,

10.Jat Apartmani 2*,

11.Exit Kop Apartmani Konaci,

Vila Gorica vam nudi nezaboravan provod uz Super Stvar bend do ranih jutarnjih časova. Spektakularni doček Nove 2020 godine na Kopaoniku ostaće vam u sećanju.

Šta obići na Kopaoniku zimi?

U okolini Kopaonika se nalazi veliki broj kulturno – istorijskih spomenika, a neki od njih su: Spomenici iz oslobodilačkih ratova, ostaci srednjovekovnog manastira tzv. Crkvine, Pančićev mauzolej i još mnogo toga. Takođe, tu možete pronaći i brjne manastire i crkve kao i srednjovekovnih gradova (Ras, Zvečan, Maglič, Koznik),

Obavezno posetiti manastire:
1.Đurđevi stupovi,

2.Petrova crkva,

3.Sopoćani,

4.Žiča,

5.Manastir Gradac,

6.Pavlica,

Evo nekoliko opcija kako provesti Novu godinu 2020 na Kopaoniku:

Obilazak kulturnih znamenitosti Kopaonika
Doček Nove godine u klubu ili restoranu
Skijanje na Kopoaniku
Obuka za skijanje odraslih i decom
Pančićev vrh

Obilazak kulturnih znamenitosti Kopaonika
Kopaonik kao najpopularnija zimska destinacija u Srbiji nudi širok izbor kulturnih dobara. U podnožju ovog nacionalnog parka nalazi se mnoštvo prirodnih banja, a neke od njih su Jošanička Banja (termalni izvor, 78°C) i Kuršumlijska Banja (termalni izvor, 38-57°C).
Pored termalnih izvora u nacionalnom parku Kopaonik postoje i mineralni izvori kao i izvor niskoradioaktive vode Krčmar koji se nalazina visini od 1950  m i izvor Marine vode na visini od 1700 m.

 

Vila Gorica vam nudi nezaboravan provod uz Super Stvar bend do ranih jutarnjih časova. Spektakularni doček Nove 2020 godine na Kopaoniku ostaće vam u sećanju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

.
Pozovite na Viber i WhatsApp da zakažete vožnju Viber WhatsApp
+ +
Share This