KOMBI PREVOZ PUTNIKA DO RIJEKE

Kombi prevoz do Rijeke

Kombi prevoz do Rijeke – Bezbedan i brz kombi prevoz

Kombi prevoz putnika za Rijeku je organizovan po principu najave putovanja tako da možete da planirate svoje vreme kad dođete do grada Rijeke koji je najveća hrvatska luka, treći po veličini grad u Hrvatskoj te administrativno središte Primorsko-goranske županije.

Koji gradovi su obuhvaćeni Kombi prevozom putnika do Rijeke?

Kombi prevoz putnika sa Conecto Travel organizuje prevoz putnika za sledeće gradove u primorski deo Hrvatske:

  1. kombi prevoz putnika do Rijeke,
  2. kombi prevoz putnika do Opatije,
  3. kombi prevoz putnika do Rovinja,
  4. kombi prevoz putnika  do Istre,
  5. kombi prevoz putnika do ostrva Krk i glavnog grada Hrvatske
  6.  kombi prevoz do Zgreba

 

Želimo da Vaš odmor učinimo lepšim, zato Vam nudimo auto i kombi prevoz za Rijeku, do Vaših omiljenih odredišta. Naš zadatak je da Vas našim udobnim i klimatizovanim vozilima odvezemo sa Vaše adrese u Beogradu do Vašeg smeštaja.

Iskoristite pouzdan i povoljan kombi prevoz do Hrvatske i to: kombi prevoz za Rijeku, kombi prevoz za Opatiju, kombi prevoz za Rovinj, kombi prevoz za Istru, kombi prevoz za ostrvo Krk…

Cena karte za Rijeku u jednom pravcu je 50 eura.

Cena karte za Opatiju, Rovinj, Istru, ostrvo Krk u jednom pravcu je 60 eura.

 

Koje su to Geografske odlike grada Rijeke?

Rijeka se nalazi na zapadu Hrvatske, jugozapadno od glavnog grada Hrvatske Zagreba, na severnoj obali Riječkog zaliva, kao dela većeg Kvarnerskog zaliva Jadranskog mora, koje se kao veliki zaliv Sredozemnog mora najdublje uvuklo u evropsko kopno.

Riječki zaliv, koji je preko Velih (između Istre i ostrva Cresa), Srednjih (između Cresa i ostrva Krka) i Malih vrata (između Krka i kopna) spojen sa Kvarnerskim zalivom, je dovoljno dubok (oko 60m ) za uplovljavanje najvećih brodova, što je Rijeci omogućilo da postane važna morska luka. Grad Rijeka leži na ušću reke Rječine u mikroregiji Vinodola Hrvatskog primoroja.

U Rijeci započinju dva važna kopnena prometna pravca. Prvi iskorištava činjenicu da se Rijeka nalazi u području u kojem su Dinaridi najuži (50ak km), što omogućuje lakše povezivanje obale Jadranskog mora i panonske unutrašnjosti. Dok je drugim Rijeka preko Postojnskih vrata povezana s istočnoalpskim prostorom.

Šta je Rijecki karneval danas?

Uz bogatu tradiciju karnevalskh povorki i balova austrijskog, mađarskog, ruskog, nemačkog plemstva, kao i plemstva iz ostatka Evrope iz 19. veka, kao i domaćih pokladnih običaja (Zvončari), Riječki je karneval danas jedan od najvećih karnevaskih povorki u Evropi i svetu.

Riječki karneval spoj je venecijanskog i austrijskog građanskog karnevala i elemenata folklora i mitologije starih Slovena.

Od 1982. godine, kada su Korzom organiziovano prošetale tri maskirane grupe, do danas Riječki je karneval izrastao u manifestaciju sa preko 15.000 učesnika, dece i odraslih, organizovanih u preko 200 karnevalskih grupa, koju godišnje vidi više od 100.000 gledalaca.

 

Iskoristite najpouzdaniji i najpovoljniji kombi prevoz za Hrvatsku i to: kombi prevoz do Rijeke, kombi prevoz do Opatije, kombi prevoz do Rovinja, kombi prevoz do Istre, kombi prevoz do ostrva Krk… Cena karte za Rijeku u jednom pravcu je 50 eura. Cena karte za Opatiju, Rovinj, Istru, ostrvo Krk u jednom pravcu je 60 eura.