KOMBI PREVOZ PUTNIKA DO KOPAONIKA

Kopaonik- Kombi prevoz do Kopaonik

Kombi prevoz Beograd-Kopaonik – Beograd-Conecto Travel

Beograd Kopaonik kombi prevoz – svakodnevni polasci u sezoni. Iz Beograda sa bilo koje adrese po principi “od vrata do vrata”. Izaberite prevoz komfornim i sigurnim vozilima.

 Beograd Kopaonik kombi prevoz – svakodnevni polasci u sezoni. Iz Beograda sa bilo koje adrese i nema ograničenja za broj putnika. Pozovite – radimo NON-STOP.

Uživajte u odmoru i brigu o prevozu prepustite nama jer vaš odmor počinje na mestu polaska našeg kombi prevoza.

Cena karte u jednom pravcu Beograd – Kopaonik ili Kopanik – Beograd je 20 eura, a u oba 40 eura.

Putujte kombi prevozom u obrnutom smeru Kopaonik Beograd

U slučaju da se vraćate sa zimovanja ili jednodnevnog izleta sa Kopaonika, Conecto Travel organizuje kombi prevoz putnika Kopaonik Beograd. Da bi obezbedili mesto u nekom od naših kombija potrebno je da rezervišete mesto.

Beograd Kopaonik red vožnje

Conecto Travel organizuje svakodnevni kombi prevoz na relaciji Beograd Kopaonik. Red vožnje nije redovan tako da je potrebno informisati se o vremenu polaska pozivom na neki od naših brojeva telefona. S obzirom da je kombi prevoz u potpunosti prilagođen putnicima, vreme polaska zavisi od potreba putnika. Za grupe do 12 ljudi moguće je rezervisati ceo kombi.

Kako možemo rezervisati putovanje sa kombi prevozom?

Svako putovanje možete rezervisati i kao povratno zato jer smo redovni i tačni u davanju usluge, sa polascima iz navedenih gradova do Beograda, a garantujemo polazak za grupu od četiri i više putnika u bilo kom trenutku svakoga dana jer posedujemo  poslovnu kulturu i držimo se tih načela .

Svim našim putnicima obezbeđujemo putno osiguranje za vreme puta i boravka u inostranstvu što je obavezno za sve zemlje Evropske unije.

Laku i brzu rezervaciju možete realizovati putem Call centra:

+381 628101170

Ili putem emaila na:
conectotravel@gmail.com

Profesionalan kombi prevoz putnika.

Conecto Travel Vam garantuje kvalitetan i komforan kombi prevoz putnika po povoljnijim cenama. U našem voznom parku nalaze se savremena i dobro opremljena vozila zato je putovanje  bezbrižno i udobno, a svi naši vozači su iskusni i prijatni, sa obaveznom potvrdom o obavljenom zdravstvenom pregledu.

 

Kojim vozilima se putuje na relaciji Beograd – Kopaonik?

Vozila kojim vršimo prevoz su:

–  Opel vivaro

–  Citroen c8

–  Mercedesi vito

–  Mercedes vito

–  Caddy

 

Kopaonik Beograd red vožnje

U zavisnosti od broja putnika i njihovih potreba određuje se red vožnje Kopaonik Beograd. Conecto Travel nema redovan red vožnje pa je potrebno informisati se o vremenu polaska.

Beograd – Kopaonik udaljenost

Udaljenost na relaciji Beograd Kopaonik oko 280km. U zavisnosti od stanja na putevima i vremenskih prilika, vreme putovanja može da varira ali u proseku se putuje oko 4h. Naš kombi prevoz je opremljen besplatnim Wi-Fi internetom koji će vaš put učiniti još bržim i zanimljivijim tako da ga nećete ni ostetiti.

Kopaonik, nacionalni park sa prelepim prirodnim bogatstvima

Kopaonik (poznat i kao Srebrna planina) je najveći planinski masiv u Srbiji koji se pruža od severozapada ka jugoistoku dužinom od oko 75 km, dosežući u srednjem delu širinu od oko 40 km. Jedan njegov deo je zaštićena zona pod imenom Nacionalni park Kopaoniku okviru koga postoji veći broj zaštićenih prirodnih celina, a na njemu se nalazi i najveći skijaški centar u Srbiji.
Izvor: https://sh.wikipedia.org/wiki/Kopaonik

Na ovom biseru južne Srbije mogu se videti razne biljne i životinske vrste od kojih su neke zaštićene Zakonom. Čuvena Pančićeva omorika je upravo otkrivena na ovoj planini što je čini još interesantnijom.

Kopaonik raspolaže raznovrsnim smeštajem prikladnim za svačije ukuse i mogućnosti. Na Kopaoniku možete naći smeštaj u ekskluzivnom hotelu sa kompletnom uslugom ali možete i uživati u čarima kampovanja pod vedrim nebom ove prelepe planine.

Kombi prevoz putnika je organizovan po principu “od vrata do vrata” možete naručiti vožnju i dobiti vozilo na kućnu adresu za Beograd.

Kombi prevoz organizujemo svakodnevno za Hrvatsku, Beograd-Zagreb i Zagreb-Beograd, Beograd Rijeka,Pula,Umag,Poreč, Opatija,Istra, Slovenija,
Beograd-Ljubljana,Maribor,Celje,Novo Mesto, Kopar,Porotoroža,Brezica,Terme Čatež, Crnoj Gori, Herceg Novi,Budva,Igalo, Austrija-Beč, Bratislava, Rumunija-Temišvar dr.
E-mail: conectotravel@gmail.com

Kombi vozilo za prevoz putnika kompanije Conecto Travel do željene destinacijemožete da dobijete na kućnu adresu putem ovog sajta www.ConectoTravel.com
Pozovite već danas – + 381 628101170

 

USLUGE KOMBI PREVOZA PUTNIKA

KOMBI PREVOZ PUTNIKA NA DESTINACIJE:

Kombi prevoz putnika do Hrvatske

Kombi prevoz putnika do Zagreba,

Kombi prevoz putnika do Rijeke

Kombi prevoz putnika do  Slovenije 

Kombi prevoz putnika do Ljubljane,

Kombi prevoz putnika do Celja

Kombi prevoz do Portoroža

Kombi prevoz do Maribora

Kombi prevoz putnika do Grčke,

Kombi prevoz putnika do Crne Gore,

Kombi prevoz putnika do Budimpešte,

Kombi prevoz putnika do Bratislave

Kombi prevoz putnika Srbija

Kombi prevoz putnika do Kopaonika

Kombi prevoz putnika do Palića

Kombi prevoz putnika do Beča

Kombi prevoz putnika do Temišvara

 

OSTALE USLUGE PREVOZA PUTNIKA

Usluge Viziranja

Rezervacija Avio karata

Najam vozila

.
Pozovite na Viber i WhatsApp da zakažete vožnju Viber WhatsApp
+ +
Share This