Kombi prevoz putnika do Grčke – Brz bezbedan prevoz

Imamo svakodnevne polaske i kombi prevoz putnika do Grčke iz Beograda ka Solunu, a vreme i mesto polaska uskladjujemo sa Vašim potrebama. Prevoz obavljamo po principu “od vrata do vrata“. Do Soluna ima 643 km, i cena kombi prevoza do Soluna je 45 eura u jednom pravcu dok je povratna karta 80 eura.

Kombi prevoz putnika do Halkidikija

Želimo da Vaš odmor učinimo lepšim, zato Vam nudimo auto i kombi prevoz do Vaših omiljenih letovališta na Halkidikiju: kombi prevoz do Kasandre, kombi prevoz do Pefkohoria, kombi prevoz do Haniotia, kombi prevoz do Polihrona, kombi prevoz do Neo Kalikratia, kombi prevoz do Neos Marmarasa, kombi prevoz do Kalitea, kombi prevoz do Nea Moudania, kombi prevoz do Sitonije, kombi prevoz do Nikite, kombi prevoz do Vurvurua, kombi prevoz do Toronia, kombi prevoz do Kalamitsia, kombi prevoz do Atosa, kombi prevoz do Uranopolisa, kombi prevoz do Nea Rode, kombi prevoz do Asprovalte, kombi prevoz do Stavrosa. Naš zadatak je da Vas našim udobnim i klimatizovanim vozilima odvezemo sa Vaše adrese u Beogradu do Vašeg smeštaja na Kasandri, Sitoniji ili Atosu. Cena karte za kombi prevoz do Halkidikija u jednom pravcu je 50 eura, dok je povratna 90 eura.

Kombi prevoz do Olimpijske regije

Paralija, Olimpic beach, Platamon, Nei Pori i Leptokarija su populana letovališta u Grčkoj sa kojima Conecto Travel ima svakodnevnu vezu u vidu auto i kombi prevoza i to kombi prevoz do Paralije, kombi prevoz do Olimpic beach, kombi prevoz do Platamona, kombi prevoz do Nei Poria, kombi prevoz do Leptokarije. Cena karte za kombi prevoz do Olimpijske regije u jednom pravcu je 50 eura dok je povratna karta 90 eura.

Kombi prevoz za Solun
Imamo svakodnevne polaske iz Beograda za Solun, a vreme i mesto polaska uskladjujemo sa Vašim potrebama. Prevoz obavljamo po principu “od vrata do vrata“. Do Soluna ima 643 km, i cena kombi prevoza za Solun je 45 eura u jednom pravcu dok je povratna karta 80 eura.

Kombi prevoz za Halkidiki
Želimo da Vaš odmor učinimo lepšim, zato Vam nudimo auto i kombi prevoz do Vaših omiljenih letovališta na Halkidikiju: kombi prevoz za Kasandru, kombi prevoz za Pefkohori, kombi prevoz za Hanioti, kombi prevoz za Polihrono, kombi prevoz za Neo Kalikratia, kombi prevoz za Neos Marmaras, kombi prevoz za Kalitea, kombi prevoz za Nea Moudania, kombi prevoz za Sitoniju, kombi prevoz za Nikitu, kombi prevoz za Vurvuru, kombi prevoz za Toroni, kombi prevoz za Kalamitsi, kombi prevoz za Atos, kombi prevoz za Uranopolis, kombi prevoz za Nea Roda, kombi prevoz za Asprovaltu, kombi prevoz za Stavros. Naš zadatak je da Vas našim udobnim i klimatizovanim vozilima odvezemo sa Vaše adrese u Beogradu do Vašeg smeštaja na Kasandri , Sitoniji ili Atosu.

Cena karte za kombi prevoz za Halkidiki u jednom pravcu je 50 eura, dok je povratna 90 eura.

Kombi prevoz za Olimpijsku regiju
Paralija, Olimpic beach, Platamon, Nei Pori i Leptokarija su populana letovališta u Grčkoj sa kojima Conecto Travel ima svakodnevnu vezu u vidu auto i kombi prevoza i to kombi prevoz za Paraliju, kombi prevoz za Olimpic beach, kombi prevoz za Platamoniu, kombi prevoz za Nei Poriu, kombi prevoz za Leptokariju. Cena karte za kombi prevoz za Olimpijsku regiju u jednom pravcu je 50 eura dok je povratna karta 90 eura.

Kombi prevoz putnika je organizovan po principu “od vrata do vrata” možete naručiti vožnju i dobiti vozilo na kućnu adresu za Beograd.

Kombi prevoz organizujemo svakodnevno za Hrvatsku, Beograd-Zagreb i Zagreb-Beograd, Beograd Rijeka,Pula,Umag,Poreč, Opatija,Istra, Slovenija,
Beograd-Ljubljana,Maribor,Celje,Novo Mesto, Kopar,Porotoroža,Brezica,Terme Čatež, Crnoj Gori, Herceg Novi,Budva,Igalo, Austrija-Beč, Bratislava, Rumunija-Temišvar dr.
E-mail: conectotravel@gmail.com

Kombi vozilo za prevoz putnika kompanije Conecto Travel do željene destinacijemožete da dobijete na kućnu adresu putem ovog sajta www.ConectoTravel.com
Pozovite već danas – + 381 628101170

Kombi prevoz do Grčke

DEŽURNI TELEFON +381 62 8101170

Pozovite na Viber i WhatsApp da zakažete vožnju Viber WhatsApp
+ +
Share This