Kombi prevoz putnika  Beograd – Bratislava Brz i bezbedan prevoz

Auto prevoz Beograd Bratislava
Vršimo svakodnevni kombi prevoz putnika od Beograda do Bratislave. Vreme polaska uskladjujemo sa Vama. Cena karte u jednom pravcu je 40 eura, a cena povratne karte je 70 eura. Pozovite nas, na raspolaganju smo Vam 24/7.

Geografske odlike
Bratislava leži na obe obale reke Dunav, kod granice Slovačke sa Austrijom i Mađarskom, i na samo sat vremena vožnje do granice sa Češkom Republikom. To je jedini grad na svetu koji se graniči sa dve države.

Turizam
Bratislava je glavni i najveći grad Slovačke i sedište Bratislavskog kraja. Udaljena je samo 60 km od Beča, a pre Prvog svetskog rata njegovo je predgrađe bilo povezano sa Bratislavom električnim tramvajem. S obzirom na međusobnu udaljenost, Beč i Bratislava su najbliži glavni gradovi u Evropi. Granice grada gotovo dosežu državne granice sa Austrijom i Mađarskom.

Na istočnoj obali Dunava nalazi se stari, istorijski deo grada, a na zapadnoj se smestio moderni deo grada. Nekada poznat kao nemački Pressburg, mađarski Pozsony ili srpski Пожун, oduvek je bio jedno od kulturnih središta srednje Evrope. Kao središte viševekovne istorije bio je raskrsnica brojnih kultura i trgovinskih puteva. Danas je najvažnije industrijsko i kulturno središte Slovačke.

Kao središte viševekovne kulture Bratislava obiluje brojnim kulturno istorijskim građevinama koje su većinom smeštene u starom delu grada koje je glavno mesto bogatih kulturnih dešavanja tokom cele godine.

 

Kombi prevoz putnika do Bratislave

DEŽURNI TELEFON +381 62 8101170
Pozovite na Viber i WhatsApp da zakažete vožnju Viber WhatsApp
+ +
Share This