Laku i brzu rezervaciju možete realizovati putem Call centra:

 

Tel: +381 628101170

Tel: +381628101171

Tel: +381655108280

Ili putem emaila na:
conectotravel@gmail.com

€65

€130

Koji gradovi su obuhvaćeni Kombi prevozom putnika do Portoroža?

Kombi prevoz putnika do Portoroža
  1. Kombi prevoz za Novo Mesto,

  2. Kombi prevoz za Krško,

  3. Kombi prevoz za Ljubljanu,

  4. Kombi prevoz za Celje,

  5. Kombi prevoz za Maribor,

  6. Kombi prevoz za Ptuj,

  7. Kombi prevoz za Kopar

  8. Kombi prevoz za Portorož

  9. Kombi prevoz do Terme Čatež

Zašto izabrati nas?

Conecto Travel

Profesionalan kombi prevoz putnika

Vam garantuje kvalitetan i komforan kombi prevoz putnika po povoljnijim cenama do Pule. U našem voznom parku nalaze se savremena i dobro opremljena vozila zato je putovanje  bezbrižno i udobno, a svi naši vozači su iskusni i prijatni, sa obaveznom potvrdom o obavljenom zdravstvenom pregledu.

Napomena prilikom putovanja:

Putovanje do destinacija u regionu traju po nekoliko sati, i bilo bi dobro da se pripremite za putovanje i to da ponesete flašicu vode ili neki sendvič i adekvatnu gardeorobu.

Prilikom putovanja, molimo Vas da povedete računa o stvarima koje nosite kao prtljag, a posebno o količini cigareta (maksimalno dve kutije) i alkohol (maksimalno jedna boca), zato što prolazimo kroz zemlje EU, a kako bi zajedno izbegli neprijatnosti i nepotrebna zadržavanja na samim graničnim prelazima prilikom izlaska iz Srbije.

Profesionalan kombi prevoz putnika

Vam garantuje kvalitetan i komforan kombi prevoz putnika po povoljnijim cenama do Portoroža. U našem voznom parku nalaze se savremena i dobro opremljena vozila zato je putovanje  bezbrižno i udobno, a svi naši vozači su iskusni i prijatni, sa obaveznom potvrdom o obavljenom zdravstvenom pregledu.

Kojim vozilima se putuje na relaciji Beograd – Ljubljana – Celje – Maribor – Ptuj – Portorož – Kopar – Novo Mesto – Terme?

Vozila kojim vršimo prevoz do Portoroža su:

 

Vozni park Conecto Travel - Caddy -maxi-comfortline
Kombi prevoz
Vozni park firme za kombi prevoz putnika Conecto Travel - Caddy Maxi
kombi prevoz Beograd Zagreb

MALO O PORTOROŽU

PORTOROŽ

Gradić na slovenskom primorju u Republici Sloveniji s otprilike 2 849 stanovnika. Leži u Piranskom zalivu, administrativno podpada pod obližnju opstinu Piran. Tragovi naseljenosti postoje već od rimskih vremena, – arheološki nalazi manjeg pristaništa i ribogojilišta u moru,kod današnje Srednje pomorske škole. U široj okolini mesta postoje tragovi villae rusticae. Od XIX st. počinje razvoj kupališnog turizma u Portorožu, 1891. osnovano je društvo Società stabilimento balneare di Pirano (Kupalište Piran),koje je izgradilo kupalište i prvi hotel Allo Stabilimento Balneare (koji je kasnije preimenovan u Hotel Portorose),nakon toga počela je izgradnja brojnih drugih turističkih objekata. Portorož se nalazi blizu Pirana i ne može se pohvaliti istorijskim spomenicima ali može finim peščanim plazama, prijatnom klimom,koja privlači turiste i leti i zimi, parkovima, mnogim hotelima i vilama.Portoroz je udaljen od Beograda 647 km.