KOMBI PREVOZ PORTOROŽ

Kombi prevoz putnika do Portoroža

Kombi prevoz Portorož – Beograd – Portorož – Slovenija -Srbija

Putujte brzo, komforno i sigurno sa Conecto Travel koji organizuje svakodnevni kombi prevoz Beograd – Portorož.
Naš organizovani kombi prevoz do Portoroža vam omogućava da posetite i druge gradove Slovenije kao što su Ljubljana, Terme Čatež, Novo Mesto, Maribor, Celje, Kopar i druge gradove kao i banje i najpoznatije skijaške centre Slovenije.

Conecto Travel-ov vozni park raspolaže luksuznim kombijima sa 8+1 ili 6+1 sedištem. Svi kombiji su klimatizovani i opremljeni besplatnim Wi-Fi internetom što će vaše putovanje učiniti još bržim i zanimljivijim.

Ruta putovanja na ralaciji Beograd Portorož prolazi kroz Hrvatsku i nastavlja se do najvećih gradova Austrije.
Zato ako želite da posetite druge gradove ili želite da putujete na relaciji Beograd Beč ili u obrnutom smeru na relaciji Portorož – Beograd možete nastavi sa našim kombi prevozom.

Za više inormacija o raspoloživim mestima u kombi prevozu Beograd Portorož popunite formu na našem sajtu ili pozovite telefonom ili putem Viber odnosno WhatsUp aplikacije na broj:

Kontaktirajte nas
Call centar:

Laku i brzu rezervaciju možete realizovati putem Call centra:

+381 628101170

Ili putem emaila na:
conectotravel@gmail.com

Ili rezervišite slanjem poruke na neku od naših email adresa conectotravel@gmail.com

Napomena: Zbog velikog interesovanja potrebno je rezervisati mesto u kombiju nekoliko dana unapred!!!

Kombi prevoz Portorož – Beograd
Sa našim kombi prevozom možete putovati brzo, sigurno i veoma povoljno na relaciji  Portorož Beograd.
Ruta kojom se putuje na relaciji Austrija – Srbija prolazi kroz Beč – Grac – Maribor – Ljubljana – Zagreb – Beograd.
Takođe postoji mogućnost stajanja i u drugim gradovima Slovenije kao što su Terme Čatež, Celje i drugi gradovi kao i većih skijaških centara.

Koje je vreme putovanja Beograd Portorož?
Udaljenost na Beograd Portorož iznosi približno 647km a prosečno vreme putovanja se procenjuje na 6-7 sati.
Vreme putovanja kombi prevozom Beograd Portorož takođe zavisi od potreba putnika za stajanjem u drugim gradovima koji se nalaze na ruti putovanja kao i situaciji na graničnim prelazima.

Conecto Travel organizuje kombi Beograd Portorož Beograd koji je u potpunosti prilagođen putnicima, pružajući im vrhunsku udobnost i komfor u klimatizovanim kombijima.

 

Organizujemo svakodnevni prevoz putnika do Slovenije odnosno kombi prevoz do Ljubljane i drugih većih gradova kao što su Maribor, Terme, Celje, Novo Mesto, Kopar ali i do skijaških centara Slovenije.

 

Putovanje na relaciji Beograd – Ljubljana – Portorož i obrnuto  PortorožLjubljana – Beograd, ne mora biti skupo da bi putovali udobno, brzo i provereno.

Kojim vozilima se putuje na relaciji Beograd – Ljubljane – Portoroža?

Vozila kojim vršimo prevoz su:

–  Opel vivaro

–  Citroen c8

–  Mercedes vito

–  Caddy

Vaše putovanje ne mora da se završi u Sloveniji, Conecto Travel organizuje rutu koja prolazi kroz sledeće gradove Beograd – Zagreb – Ljubljana – Maribor- Celje – Portorož – Grac – Beč. Takođe, postoji mogućnost stajanja i u drugim gradovima i skijaškim centrima Slovenije.

Svi kombiji su klimatizovani, novi i udobni.

Rezervišite na vreme vaše mesto u jednom od naših luksuznih kombija pozivom na broj telefona ili putem Viber, Whats App i Facebook Mesenger aplikacije.

 

Kako da rezervišete vozilo za Kombi prevoz do Slovenije na relaciji Beograd – Portorož?

Kako bi zakazivanje vožnje Beograd – Ljubljana – Portorož  se to odigravalo tehnički:

1.Našli ste naš sajt https://conectotravel.com/kombi-prevoz-celje/ Google pretrazi i kliknuli na njega, otvorila Vam se stranica

 

2. Kombi prevoz do Portorož i sa leve strane imate malu zelenu poruku, kad klinite na nju se otvaraju aplikacije sa telefona Viber i Whats App

 

3 i čim kliknite a Viber i Whats App otvara Vam se mogućnost da pošaljete poruku ili da pozovete naš broj +381 62 81 01 170

 

4.Mogućnost da nas kontaktirate ima i pomoći mejl servisa kao što je Google Gmail:conectotravel@gmail.com ili

 

5.Servis koji je postavljen na sajt www.conectotravel.com koji se zove Tawk.to koji je online servis i služi za neposrdeno komuniciranje Call centra Conecto Travela sa putnicima.

 

Kontaktirajte nas

Laku i brzu rezervaciju možete realizovati putem Call centra:

POZOVITE ODMAH +381 628101170

Ili putem emaila na: conectotravel@gmail.com

Ili rezervišite slanjem poruke na našu email adresu conectotravel@gmail.com

 

Do koji sve gradova Conecto Travel organizuje Kombi prevoz?

Ljubljana – Beograd
Beograd – Ljubljana
Maribor – Beograd
Beograd – Maribor
Umag – Beograd
Beograd – Umag
Celje – Beograd
Beograd – Celje
Novo Mesto – Beograd
Beograd – Novo Mesto
Portorož – Beograd
Beograd – Portorož
Kopar – Beograd
Beograd – Kopar
Terme Čatež – Beograd
Beograd – Terme Čatež

Koja je  kilometraža (km) Beograd – Portorož?

Tačna udaljenost Beograd – Portorož je 647 km ali kada rezervišete kombi prevoz do Celja, udaljenost na relaciji Beograd – Portorož samo da da znate da brzo prođe i jer ćete sa nama putovati udobno i komforno i gotovo da nećete osetiti put što dokazuje i veliki broj naših zadovoljnih putnika.

 

Koje četiri zemlje obuhvataju rutu putovanja  od Beograda do Beča?

Kompletna ruta putovanja prolazi kroz četiri zemlje Srbiju, Hrvatsku, Sloveniju i Austriju, tako da ukoliko vam je potreban kombi prevoz do Austrije odnosno kombi prevoz do Graca i Beča možete putovati sa nama.

Vreme putovanja Bograd – Ljubljana – Maribor – Portorož i obrnuto je u proseku oko 6 -7 sati. Mada, na vreme putovanja mogu uticati spoljašnji faktori kao što je zadržavanje na granici, vremenski uslovi odnosni stanje na putevima. Vreme putovanja će vam još brže proći uz besplatan Wi-Fi internet.

 

Na relaciji kombi putovanja  Beograd – Celje  koja je cena karte Cena karte za prevoz do Slovenije odnosno do Ljubljane može biti pormenljiva i zavisi od trenutne cene putarina, trenutne cene goriva i raspoloživosti mesta u kombiju. Zato je potrebno da pozovete na broj telefona i na vreme rezervišete mesto i tako sebi obezbedite najjeftiniju kartu do Ljubljane.

Kombi prevoz do Ljubljane sa Conecto Travel kompanijom je bezbedan i povoljan.Kombi prevoz do Portorož povoljno sa Conecto travelom već od 55 €! Iskoristite najpouzdaniji i najpovoljniji kombi prevoz za Sloveniju.

Organizujemo svakodnevni prevoz putnika do Slovenije odnosno kombi prevoz do Ljubljane i drugih većih gradova kao što su Maribor, Terme, Celje, Novo Mesto, Ptuj, Kopar, ali i do skijaških centara Slovenije.

 

Da li može Kombi prevoz putnika da se organizuje na zahtev?

Kombi prevoz do Slovenije, Maribora, Ljubljane, Celja, Novog Mesta i Ptuja takođe nije linijski (nema strogo definisanih vremena polazaka i povratka, kao ni stajališta), već se organizuje na zahtev klijenata ili organizovanih grupa putnika. Preuzimanje putnika u Srbiji i Sloveniji može biti od vrata do vrata ili na jednom mestu po dogovoru.

 

Želimo da Vaš odmor učinimo lepšim, zato Vam nudimo auto i kombi prevoz za Sloveniju, do Vaših omiljenih odredišta. Naš zadatak je da Vas našim udobnim i klimatizovanim vozilima odvezemo sa Vaše adrese u Beogradu do Vašeg smeštaja.

 

Na kojim relacijama organizujemo Kombi prevoz putnika?

Kombi prevoz do Slovenije i to do sledeće relacije:

-kombi prevoz do Novog Mesta,

-kombi prevoz do Krška,

kombi prevoz do Ljubljane,

kombi prevoz do Celja,

–kombi prevoz do Maribora,

kombi prevoz do Ptuja

– kombi prevoz do Portoroža

 

Malo o Portorožu..

Portorož
Gradić na slovenskom primorju u Republici Sloveniji s otprilike 2 849 stanovnika. Leži u Piranskom zalivu, administrativno podpada pod obližnju opstinu Piran.

Tragovi naseljenosti postoje već od rimskih vremena, – arheološki nalazi manjeg pristaništa i ribogojilišta u moru,
kod današnje Srednje pomorske škole. U široj okolini mesta postoje tragovi villae rusticae. Od XIX st. počinje razvoj kupališnog turizma u Portorožu, 1891. osnovano je društvo Società stabilimento balneare di Pirano (Kupalište Piran),
koje je izgradilo kupalište i prvi hotel Allo Stabilimento Balneare (koji je kasnije preimenovan u Hotel Portorose),
nakon toga počela je izgradnja brojnih drugih turističkih objekata.

Portorož se nalazi blizu Pirana i ne može se pohvaliti istorijskim spomenicima ali može finim peščanim plazama, prijatnom klimom,
koja privlači turiste i leti i zimi, parkovima, mnogim hotelima i vilama.Portoroz je udaljen od Beograda 647 km.

Agencija Conecto Travel vam nudi svakodnevne polaske na relaciji Beograd-Portorož-Beograd.

Ne postoji uslovljavanje sa minimalnim brojem putnika,satnica nije fiksna, već se u dogovoru sa putnicima iz dana u dan iznova formira.

 

 

Iskoristite najpouzdaniji i najpovoljniji kombi prevoz putnika do Slovenije i to: kombi prevoz za Novo Mesto, kombi prevoz za Krško, kombi prevoz za Ljubljanu, kombi prevoz za Celje, kombi prevoz za Maribor, kombi prevoz za Ptuj… Cena karte za Novo Mesto, Krško, Ljubljanu u jednom pravcu je 45 eura. Cena karte za Celje, Maribor, Ptuj u jednom pravcu je 50 eura.

 

Koje su to geografske odlike Slovenije?

Slovenija ima vrlo povoljan geografski položaj. Ona je centralnoevropska, alpska i jadranska država. Na zapadu se graniči sa Italijom, na severu sa Austrijom, na severoistoku sa Mađarskom, na jugu i istoku sa Hrvatskom.

Koja četiri glavna evropska geografska regiona se nalaze u Sloveniji?

Četiri glavna evropska geografska regiona se nalaze u Sloveniji:

Alpi, Dinaridi, Panonska nizija i Sredozemlje.

Najviša tačka Slovenije je Triglav (2.864 m;). Prosečna nadmorska visina države iznad nivoa mora je 557 m. Oko jedne polovine države 11,691 km2) je prekriveno šumom. Ovo čini Sloveniju trećom najpošumljenijom državom u Evropi, odmah iza Finske i Švedske.

 

Turizam Uvek je važila kao “mala zemlja za veliki odmor”, ali je, pre svega, asocirala na ski staze i zimske avanture. Nepravedno, jer, Slovenija je verovatno jedina evropska država koja Alpe spaja sa ravnicom, a jezera i termalne vode sa Mediteranom, pa je “pozivnica” za uživanje u njenim lepotama “adresirana” na najraznovrsniju ciljnu grupu i važi za sva godišnja doba. Upravo zato, po mir, relaksaciju, avanture ili terapiju, i kad je “ozbiljan” minus i kad je visok plus, ovde dolaze i mladi i stari.

 

Slovenačka obala duga je 47 kilometara, koji su maksimalno iskorišćeni. Na ovom delu Jadrana nalaze se ekskluzivni hoteli, kampovi, lečilišta, kockarnice, marine, srednjovekovni gradovi, međunarodna luka, golf tereni…

 

Conecto Travel organizuje kombi prevoz i na druge destinacije pogledajte na link dole:

 

8.Kombi prevoz putnika do Kopoanika

 

Kombi prevoz putnika je organizovan po principu “od vrata do vrata” možete naručiti vožnju i dobiti vozilo na kućnu adresu za Beograd.

Kombi prevoz organizujemo svakodnevno za Hrvatsku, Beograd-Zagreb i Zagreb-Beograd, Beograd Rijeka,Pula,Umag,Poreč, Opatija,Istra, Slovenija, Beograd-Ljubljana,Maribor,Celje,Novo Mesto, Kopar,Porotoroža,Brezica,Terme Čatež, Crnoj Gori, Herceg Novi,Budva,Igalo, Austrija-Beč, Bratislava, Rumunija-Temišvar dr. E-mail: conectotravel@gmail.com

Kombi vozilo za prevoz putnika kompanije Conecto Travel do željene destinacijemožete da dobijete na kućnu adresu putem ovog sajta www.ConectoTravel.com 

Pozovite već danas – + 381 628101170