Laku i brzu rezervaciju možete realizovati putem Call centra:

 

Tel: +381 628101170

Tel: +381628101171

Tel: +381655108280

Ili putem emaila na:
conectotravel@gmail.com

€50

€100

Koji gradovi su obuhvaćeni Kombi prevozom putnika do Maribora?

Kombi prevoz putnika do Maribora
  1. Kombi prevoz za Novo Mesto,

  2. Kombi prevoz za Krško,

  3. Kombi prevoz za Ljubljanu,

  4. Kombi prevoz za Celje,

  5. Kombi prevoz za Maribor,

  6. Kombi prevoz za Ptuj,

  7. Kombi prevoz za Kopar

  8. Kombi prevoz za Portorož

  9. Kombi prevoz do Terme Čatež

Zašto izabrati nas?

Conecto Travel

Profesionalan kombi prevoz putnika

Vam garantuje kvalitetan i komforan kombi prevoz putnika po povoljnijim cenama do Maribora. U našem voznom parku nalaze se savremena i dobro opremljena vozila zato je putovanje  bezbrižno i udobno, a svi naši vozači su iskusni i prijatni, sa obaveznom potvrdom o obavljenom zdravstvenom pregledu.

Napomena prilikom putovanja:

Putovanje do destinacija u regionu traju po nekoliko sati, i bilo bi dobro da se pripremite za putovanje i to da ponesete flašicu vode ili neki sendvič i adekvatnu gardeorobu.

Prilikom putovanja, molimo Vas da povedete računa o stvarima koje nosite kao prtljag, a posebno o količini cigareta (maksimalno dve kutije) i alkohol (maksimalno jedna boca), zato što prolazimo kroz zemlje EU, a kako bi zajedno izbegli neprijatnosti i nepotrebna zadržavanja na samim graničnim prelazima prilikom izlaska iz Srbije.

Profesionalan kombi prevoz putnika

Vam garantuje kvalitetan i komforan kombi prevoz putnika po povoljnijim cenama do Slovenije. U našem voznom parku nalaze se savremena i dobro opremljena vozila zato je putovanje  bezbrižno i udobno, a svi naši vozači su iskusni i prijatni, sa obaveznom potvrdom o obavljenom zdravstvenom pregledu.

Kojim vozilima se putuje na relaciji Beograd – Ljubljana – Celje – Maribor – Ptuj – Portorož – Kopar – Novo Mesto – Terme?

Vozila kojim vršimo prevoz do Portoroža su:

 

Vozni park Conecto Travel - Caddy -maxi-comfortline
Kombi prevoz
Vozni park firme za kombi prevoz putnika Conecto Travel - Caddy Maxi
kombi prevoz Beograd Zagreb

MALO O MARIBORU

MARIBOR

Maribor je drugi po veliči grad u Sloveniji i ima oko 100 hiljada stanovnika. Odlikuju ga velike površine zelenila i prefektno uređeni parkovi i vrtovi što potvrđuje i Evropska nagrada za grad sa najviše zelenila.

Pored toga, Maribor je poznat i po katedrali sv. Ivana Krstitelja koja je izgrađena još u 12. Veku. Na južnoj strani Maribora, nalazi se drugi po veličini aerodrom u Sloveniji, Mariborski aerodrom (Mariborsko letališče). Najbliži veći urbani centar je Grac u Austriji, oko 60 km severno od Maribora.

Maribor poseduje mnoge kulturne znamenitosti i prordne zanimljivosti koje vam preporučujemo da posteite neke od njih su:

Mariborski grad (tvrđava)
Mariborska katedrala
Gradska kuća u Mariboru
Betnavski grad (tvrđava)
Vetrinjski dvor
Oreški dvorac
Kipovi anđela
Sudni stub
Stara vinova loza na Lentu (Stara trta)
Mariborsko ostrvo
Kalvarija
Piramida
Mariborski park
Mariborsko Pohorje