Laku i brzu rezervaciju možete realizovati putem Call centra:

 

Tel: +381 628101170

Tel: +381628101171

Tel: +381655108280

Ili putem emaila na:
conectotravel@gmail.com

€45

€90

Koji gradovi su obuhvaćeni Kombi prevozom putnika do Ljubljane?

Kombi prevoz putnika do Ljubljane
  1. Kombi prevoz za Novo Mesto,

  2. Kombi prevoz za Krško,

  3. Kombi prevoz za Ljubljanu,

  4. Kombi prevoz za Celje,

  5. Kombi prevoz za Maribor,

  6. Kombi prevoz za Ptuj,

  7. Kombi prevoz za Kopar

  8. Kombi prevoz za Portorož

  9. Kombi prevoz do Terme Čatež

Zašto izabrati nas?

Conecto Travel

Profesionalan kombi prevoz putnika

Vam garantuje kvalitetan i komforan kombi prevoz putnika po povoljnijim cenama do Pule. U našem voznom parku nalaze se savremena i dobro opremljena vozila zato je putovanje  bezbrižno i udobno, a svi naši vozači su iskusni i prijatni, sa obaveznom potvrdom o obavljenom zdravstvenom pregledu.

Napomena prilikom putovanja:

Putovanje do destinacija u regionu traju po nekoliko sati, i bilo bi dobro da se pripremite za putovanje i to da ponesete flašicu vode ili neki sendvič i adekvatnu gardeorobu.

Prilikom putovanja, molimo Vas da povedete računa o stvarima koje nosite kao prtljag, a posebno o količini cigareta (maksimalno dve kutije) i alkohol (maksimalno jedna boca), zato što prolazimo kroz zemlje EU, a kako bi zajedno izbegli neprijatnosti i nepotrebna zadržavanja na samim graničnim prelazima prilikom izlaska iz Srbije.

Profesionalan kombi prevoz putnika

Vam garantuje kvalitetan i komforan kombi prevoz putnika po povoljnijim cenama do Ljubljane. U našem voznom parku nalaze se savremena i dobro opremljena vozila zato je putovanje  bezbrižno i udobno, a svi naši vozači su iskusni i prijatni, sa obaveznom potvrdom o obavljenom zdravstvenom pregledu.

Kojim vozilima se putuje na relaciji Beograd – Ljubljana – Celje – Maribor – Ptuj – Portorož – Kopar – Novo Mesto – Terme?

Vozila kojim vršimo prevoz do Ljubljane su:

 

Vozni park Conecto Travel - Caddy -maxi-comfortline
Kombi prevoz
Vozni park firme za kombi prevoz putnika Conecto Travel - Caddy Maxi
kombi prevoz Beograd Zagreb

MALO O LJUBLJANI

Ljubljana je glavni i najveći grad Slovenije. Ona predstavlja kulturni, ekonomski, naučni i administrativni centar Slovenije i broji oko 300 hiljada stanovnika. Ljubljana kao kulturni centara Slovenije može da se pohvali velikim brojem spomenika i muzeja od koga su najpoznatiji Narodna galerija Slovenije kao i Moderna galerije Ljubljane u kojima su izložena najznačajnija dela domaćih umetnika.

Pored muzeja I spomenika Ljubljanu odlikuju i velelepna arhitektonska zdanja kao što su starih građevina su Biskupska palata, Stiški dvorac, Katedrala Sv. Nikolaja, Auerspregova palata, Opera (1892). Naročito su lepe barokne kule.

Maribor

Maribor je drugi po veliči grad u Sloveniji i ima oko 100 hiljada stanovnika. Odlikuju ga velike povrsine zelenila i prefektno uređeni parkovi i vrtovi što potvrđuje i Evropska nagrada za grad sa najviše zelenila. Pored toga, Maribor je poznat i po katedrali sv. Ivana Krstitleja koja je izgrađena još u 12. veku.