Kombi prevoz do Slovenije iz Beograda

Slovenija- Kombi prevoz do Slovenije

Kombi prevoz do Slovenije – Vanlinijski  kombi prevoz putnika

Kombi prevoz Slovenija, Maribora, Ljubljane, Celja, Novog Mesta i Ptuja takođe nije linijski (nema strogo definisanih vremena polazaka i povratka, kao ni stajališta), već se organizuje na zahtev klijenata ili organizovanih grupa putnika. Preuzimanje putnika u Srbiji i Sloveniji može biti od vrata do vrata ili na jednom mestu po dogovoru.

Skoro svakodnevni prevoz grupa putnika kombijem do Slovenije.

Kombi prevoz do Slovenije je veoma udoban i brz način prevoza, a uz pogodnost samostalnog određivanja pauza od strane putnika i veoma je poželjan i tražen.
Putovanje do Slovenije se odvija uglavnom autoputem, a moguće je prevesti se do skoro svakog grada u Sloveniji. Na prvom mestu je bezbednost putnika i poštovanje saobraćajnih i drugih propisa koji važe za prevoz putnika u stranim zemljama, pa ako imate nekih konkretnih pitanja u vezi putovanja automobilom iz Srbije u Sloveniju, molimo kontaktirajte nas.

Conecto Travel organizuje kombi prevoz i na druge destinacije pogledajte na link dole:

 

Kombi prevoz putnika je organizovan po principu “od vrata do vrata” možete naručiti vožnju i dobiti vozilo na kućnu adresu za Beograd.

Kombi prevoz organizujemo svakodnevno za Hrvatsku, Beograd-Zagreb i Zagreb-Beograd, Beograd Rijeka,Pula,Umag,Poreč, Opatija,Istra, Slovenija,
Beograd-Ljubljana,Maribor,Celje,Novo Mesto, Kopar,Porotoroža,Brezica,Terme Čatež, Crnoj Gori, Herceg Novi,Budva,Igalo, Austrija-Beč, Bratislava, Rumunija-Temišvar dr.
E-mail: conectotravel@gmail.com

Kombi vozilo za prevoz putnika kompanije Conecto Travel do željene destinacijemožete da dobijete na kućnu adresu putem ovog sajta www.ConectoTravel.com
Pozovite već danas – + 381 628101170

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

.
Pozovite na Viber i WhatsApp da zakažete vožnju Viber WhatsApp
+ +
Share This