KOMBI PREVOZ DO OPATIJE

Kombi prevoz do Opatije – Proveren prevoz sa Conecto Travel

Kombi prevoz putnika do Opatije je organizovan po principu najave putovanja i to relacija kombi prevoz Beograd – Opatija – Beograd tako da možete da planirate svoje vreme kad dođete do grada Opatije, a koja je vodeće turističko mesto u Hravtskoj.

Otkada je Opatija dobila prvi hotel krajem 19.veka,a ubrzo i mnoge druge hotele i luksuzne ville, te su prvi riječani,italijani i austrijanici počeli posečivati Opatiju, mnoge su i poznate licnosti, pocele posecivati ovo mondeno letovalište.

 

Kakav je turizam u Opatiji?

Turizam Opatiji nije doneo samo ekonomski prosperitet i vredne arhitektonske građevine nego joj je ostavio u nasleđe vredno urbano zelenilo i prelepe parkove.Predivna priroda, parkovi, stare austro-ugarske ville, šetališta i plaže već 160 godina privlače turiste iz Europe i sveta.
Izuzetno zanimljiva arhitektura, brojni restorani, kafići, predivni hoteli kao i šetalište dugo 12 km čine ovo mesto privlačnim za hiljade turista iz svih krajeva sveta i to preko cele godine.

Opatija je vodeće turističko mesto u Republici Hrvatskoj za organizaciju kongresa, seminara i savjetovanja.Uz peščane i šljunkovite plaže, kilometre šetališta, obilje zabave Opatija vas sigurno neće ostaviti ravnodušnim.
Conecto Travel vam nudi svakodnevne polaske na relaciji Beograd-Opatija-Beograd.

Koji gradovi su obuhvaćeni Kombi prevozom putnika do Opatije?

Kombi prevoz putnika sa Conecto Travel organizuje prevoz putnika za sledeće gradove u primorski deo Hrvatske:

  1. kombi prevoz putnika do Rijeke,
  2. kombi prevoz putnika do Opatije,
  3. kombi prevoz putnika do Pule,
  4. kombi prevoz putnika do Rovinja,
  5. kombi prevoz do Poreča,
  6. kombi prevoz do Novigrada,
  7. kombi prevoz do Umaga
  8. kombi prevoz putnika  do Istre,
  9. kombi prevoz putnika do ostrva Krk
  10.  kombi prevoz do Zagreba

Laku i brzu rezervaciju možete realizovati putem Call centra:

+381 628101170

Ili putem emaila na:
conectotravel@gmail.com

Profesionalan kombi prevoz putnika.

Conecto Travel Vam garantuje kvalitetan i komforan kombi prevoz putnika po povoljnijim cenama do Opatije. U našem voznom parku nalaze se savremena i dobro opremljena vozila zato je putovanje  bezbrižno i udobno, a svi naši vozači su iskusni i prijatni, sa obaveznom potvrdom o obavljenom zdravstvenom pregledu.

Kojim vozilima se putuje na relaciji Beograd – Zagreb – Rijela– Opatija –Pula -Poreč -Novigrad – Umag?

Vozila kojim vršimo prevoz su:

–  Opel vivaro

–  Citroen c8

–  Mercedesi vito

–  Caddy

Napomena prilikom putovanja:

Putovanje do destinacija u regionu traju po nekoliko sati, i bilo bi dobro da se pripremite za putovanje i to da ponesete flašicu vode ili neki sendvič i adekvatnu gardeorobu.

Prilikom putovanja, molimo Vas da povedete računa o stvarima koje nosite kao prtljag, a posebno o količini cigareta (maksimalno dve kutije) i alkohol (maksimalno jedna boca), zato što prolazimo kroz zemlje EU, a kako bi zajedno izbegli neprijatnosti i nepotrebna zadržavanja na samim graničnim prelazima prilikom izlaska iz Srbije.